Koka upp Milda mat & visp med Milda margarin, apelsinsaft och florsocker.
Dra kastrullen åt sidan och tillsätt choklad, kanel och apelsin cest, rör till en jämn smet.
Låt smeten stelna i en bunke i kylen.
När smeten har stelnat något, rulla till små kulor. Lägg tryfflarna på ett fat i frysen i några minuter.
Lägg den vita chokladen i en bunke och smält chokladen i mikron och ripla över tryfflarna. Alternativ doppa tryfflarna med hjälp av en gaffel i den vita chokladen, och lägg upp dem på ett bakplåtspapper, låt stelna i kylen.
Det kanske låter konstigt och annorlunda medkanel i maten, men det blir väldigt gott. Det är så gott och man kan ju variera med olika kryddor osv från gång till gång
* På bilden har jag pimpat smeten medapelsinskal, precis som i Millans recept, därav de gula inslagen i smeten men dock tyckte jag inte det var någon höjdare
Det finns massor av olika recept på den, och sedan jag för första gången gjorde pulled pork förra hösten har det blivit några gånger till - med lite olika kryddningar
Garnera med äpple ochkanelstång. Tillsätt rom och häll upp i glas. 1rom, mörk. 1, skivat äppleÄppel- och romdrink Blanda äppeljuice, limejuice, socker och ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.