Mixa 4 första ingredienserna i mixer
Bryn blandningen i stekpanna med oljan
Häll på chilipulver och socker
Låt sjuda i 10 minuter
Mixa tomaterna i mixern
Häll i tomaterna
Häll i vinägern
Häll i juice
Sjud i 20 minuter
Smaka av och salta vid behov
Mixa slät
Koka ev burk, lock och tång i vatten
Häll i chilisåsen i burken och stäng den
Koka den fulla burken i 5 min
rör ihop grädde, chillisås och dragon i en skål, vispa upp så det blir lite krämigt. rör ihop grädde, chillisås och dragon i en skål, vispa upp så det blir lite krämigt
11-2 msk sweet chillisås. 15-6 soltorkade tomater i olja eller vatten 1 liten burk crème fraiche, turkisk yoghurt eller laktosfritt 1-2 vitlöksklyftor 1-2 msk sweet chillisåsHacka tomaterna med hjälpav en stavmixer
sweet chillisås, kinesisk soya, vitlökspulver,paprikapulver & saft från en halv pressad citron. Jomenvisst blev kycklingen saftig av att ligga i saltlake, skulle dock velat haft mer örter i laken, även vitlök
1 tsk sweet chillisås. 1 tsk sweet chillisås. Stella älskar verkligen chicken nuggets. Jag förstår inte att det kan gå ner så många i hennes lilla mage
Häll i krossade tomater, chillisås och senap. Häll upp olja/smöret i en djup panna. Hacka löken och vitlöken och stek tills de börjar få en ljusbrun färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.