raw cheesecake. Tillsätt hallonen och jordgubbarba och mixa igen på hög tills att smeten är helt slät. Jag valde att göra cheesecaken med vanilj /jordgubbs och hallon smak, men det går jättebra att experimentera med smaker som till exempel blåbär, passionsfrukt eller mango
Stryk på med jordgubbsgelé, dekorera med vit choklad och jordgubbar. Men tokgott blev det och jag var lite skeptiskt till att ha kardemumma i cheesecakefyllningen, men det gjorde den verkligen så supergod
Tillsätt hallonen och jordgubbarna och mixa igen, tills att smeten är helt slät. Måste säga att en Raw cheesecake är en av mina favoriter att äta på en varm sommardag
Dagens Favorit i Repris blir en nyttig, Svensk variant av Cheesecake. Jag kokade en sylt på frysta Jordgubbar, pressad Citron och lite Björksocker till
Swedish cheesecake. Jag använde kardemumma och vanilj som smaksättning. Nymald kardemumma. Koka sylt på 2 dl frysta jordgubbar och 1 tsk pressad citron
Vad roligt att se att så många av er har hittat till bloggens första tävling. Det är inte många dagar kvar nu, ska bli jättekul att få skicka iväg vinsterna till två av er efter helgen, det ser jag verkligen fram emot
En gång med jordgubbar istället för passionsfrukt vilket är väldigt gott men då jordgubbsförsäljaren hade gått hem för kvällen när jag åkte iväg till Ica igår kväll så fick det bli med passionsfrukt som det är med i Mat-Tinas grundrecept