Smaka av med salt, peppar, citron och kryddor. Fransk champinjonsoppa. 1 tsk citronsaft. Ta i svamphattarna, 1/4 tsk salt och 1 tsk citronsaft. 1 tsk citronsaft
Smaka av med pressad citron, så att det blir en smakbrytning med den lena crème fraichen. Champinjonsoppa är verkligen höstens comfort food – som gjort för en dag när man vill äta något gott utan att tillbringa timmar i köket
Receptet på biffarna kommer från Tuvessonskan, sedan kokade jag bara bulgur i grönsaksbuljong- och citronvatten samt serverade med tacomajo (blanda ihop tacosås med majonäs, spä ut med lite yoghurt om du vill) och stänk över srirachadroppar för extra oumph i käften
Nu till hösten är det perfekt att göra värmande soppor, och ni kan även hitta recept på sparrissoppa, broccolisoppa, potatis och purjolökssoppa, champinjonsoppa och även en tomat och curry soppa/gryta på min blogg
Vi kan tipsa om klassikerna korv i termos, familjen Wicklunds bästa picknickmacka – pan bagnat, tuna melt eller någon härlig soppa i termos (vår favorit är jordärtskockssoppa eller champinjonsoppa)
champinjonsoppa. dill, citron och stenbitsrom till garnering. champinjonsoppa. Lägg en generös klick med röra på varje bröd och dekorera med dill, citron och stenbitsrom