Jag håller även på med en allmän kylskåps och kylrensning och den här rätten är ett av resultaten, en ugnsbakad butternut med ricotta och så lite valnötter och örter på det
Butternut med kanel, brysselkål och valnötter (paleo, lchf, vegan – hoppa bara över honungen). Jag använde butternutpumpa och det känns som om det passar bäst på grund av dess form av storlek
1,5 butternut squash-pumpa. Ät med nybakat surdegsbröd, själv hade jag surdegsbröd på råg med valnötter från forsa med 9 % cream cheese. 1,5 butternut squash
Skala och skär butternuten i små bitar. Kör valnötterna i en mixer så att de blir till ett grovt mjöl. 300 g tillagad butternut squasch. 40 g valnötter. 300 g tillagad butternut squasch. 40 g valnötter
butternut eller muscat). Grovhacka valnötterna och toppa pizzorna med dem. 1 dl valnötter. Firandet fortsätter… Igår var det Kanelbullens dag, men idag är det min bloggs 2-årsdag
Hittade ett recept på ugnsbakad butternut med valnötter och fetaost som lät tilltalande. Började med att rosta butternuten first med salt, peppar, olja medan auberginen fick ligga i salt