Långpannekaka med härlig smak av apelsin. Jag bakar kaka med apelsin smak väldigt ofta. Först börjar jag med Orange sponge cake med apelsin sås, andra gången bakar jag Marmorerad Apelsin rulltårta och den här gången bakar jag Apelsin kaka i långpanna
Jag kryddade min medhärligasmaker som ingefära, vitlök & basilika. Hur som helst så svämmar min kyl över med pumpa då jag just nu är besatt av min pumpayoghurt – så vad passade då bättre än en värmande pumpasoppa
Ljummen äter vi den med en kula glass när den är nybakt, i morgon åker resterna med till stranden. Prova gärna att baka kakan med andra bär och vit choklad är absolut inget måste
Ljummen äter vi den med en kula glass när den är nybakt, i morgon åker resterna med till stranden. Prova gärna att baka kakan med andra bär och vit choklad är absolut inget måste
Kolla kakan med en sticka för att se om den är klar. Mustig chokladkaka med rom och chili250 g mörk kvalitetschoklad (jag använde mörk choklad från Beschle)200 g smör eller margarin4 ägg1 1/4 dl mjöl1,5 dl strösocker0,5 tsk chilipulver2 msk romSmörj och bröa en sockerkaksform
Det är tyst som i kyrkan här inne hos mig, dock så tänker jag att ni säkert är ute och julhandlar och inte riktig har tid med den här gamla bloggtackan
Krydda dem med five peppers kryddan. Skär paprikan i mindre bitar och låt den koka med ett tag. Täck filèerna med såsen och lägg över o tryck ner svampen lite
En spännande efterrätt med härlig ostsmak och sötma. Börja med sockerlagen. Ringla över det smälta smöret och blanda noga så all knafe kommer i kontakt med det smälta smöret
Och dessutom gillar jag att äta mat som inte fraktats runt hela vår planet för att landa på min tallrik (med det tyvärr inte sagt att jag inte äter mat som fraktats runt)
Med en härlig soluppgång framför sig kunde det knappast bli en vackrare morgon. Ett nyttigt bröd som detta, varvades med tårtor och macarones, så kalorierna höll vi inte inne på alls
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.