Busenkel minibakelse m hallonmousse
liau
liau

Busenkel minibakelse m hallonmousse

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 12-16 st
  • 250 g djupfrysta osockrade Hallon (alt. fryst hallonpure')
  • 1 dl Florsocker
  • 1 st Gelantinblad
  • 3 dl Vispgrädde
  • Servering
  • Havreflarn
  • Frska hallon

Beskrivning

    1 Tina hallon. Mixa med florsocker i matberedare
    Passera gm trådsil så kärnorna försvinner
    2 Blöt gelatinbladet 5 min, smält på svag värme
    och rör ner purén.
    3 vispa grädden inte alltför fast och vänd ner
    den lite i taget i purén. Blanda väl och
    ställ kallt minst 2 timmar.

    Hit kan man förbereda.

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.