Mer exakt så har vi lite kyckling och grönsaker som grillats i grillpanna, lite bulgur, lite soltorkade tomater, en halv avokado och lite hemmagjord hummus
Vi käkade den matiga salladen med oliver, salladsost, hummus och en kall sås med mynta. För att bespara oss mödan med att försöka hitta en restaurang med vettig vegetarisk mat på vägen, tog vi med oss matlådor fyllda med en mycket mumsig bulgursallad (smaksatt med marockansk krydda och den starka nordafrikanska chilipastan harissa)
oliver, fetaost, hummus, baba ganoush, falafel och orientaliskt tunnbröd. Den här bulgursalladen passar jättebra att servera som mezerätt (plockrätt från mellanöstern) tillsammans med t
Jag har inte heller använt mig av couscous då jag istället ville testa Sevan´s bulgur med nudlar i. Men nu får det vara nog pratat om tabbouleh för inte hade den här måltiden varit lika bra om inte det serverades med en paprikahummus och en krämig burrata
Vill du ha den lite matigare kan du lägga till bulgur, quinoa eller liknande. Hummus – mixa 1 burk färdiga kikärtor med 1-2 vitlöksklyftor, 1 pressad lime, chilli och eventuellt lite jordnötssmör och lite tahini/sesampasta