Då är det här en perfekt rätt att ställa fram på buffébordet. 30 g färska örtkryddor, fint hackade - jag blandade persilja, timjan och körvel. 30 g färska örtkryddor, fint hackade - jag blandade persilja, timjan och körvel
Pastasallad á la Gina (för 4 om salladen är huvudrätt, 8 om det är buffé)250 g penne eller annan pasta10-12 soltorkade mjuka tomater i olivolja1 dl svarta oliver1-1½ msk torkad timjanca 1 tsk flingsaltknappt 1 tsk svartpeppar ur kvarn200 g mozzarellaostca 5 msk späda färska timjanblad150 g jamón serrano, parmaskinka eller rökt skinka (kan uteslutas)1 rejäl bunt rucolasalladca 25 fina basilikabladdressing, se nedanBörja med dressingen. 1 vitlöksklyfta, riven½ kruka persilja, finhackad1 ekologisk citron, rivet skal2/3 dl olivoljaSkär laxen i mycket tunna små skivor
På själva buffébordet hade jag bestämt mig för att servera bl. Tänkte dela med mig av recepten till den buffé som jag serverade när min man fyllde 50 år. 1 dl finhackad persilja. 1 dl finhackad persilja
Restaurang Persilja har satsat på salladsbuffé och tre olika rätter. Vissa inslag på buffén är ok. Nu har Persilja inte bara livrem utan även hängslen och erbjuder en sallads- och pizzabuffé för de som inte gillar deras husman eller som vill komplettera med lite mer mat
Om du vill göra krustaderna extra fina garnerar du dem med lite persilja vid servering. Det slinker lätt ner ett par stycken trots konkurrens från annat på buffébordet
Jättegott och enkelt Färskpotatisspett med västerbottenost och persilja. Till 8 personer på buffé. 2 msk grovt hackad bladpersilja. Strö på ost, persilja och peppar och ringla över 2 msk olja. Till 8 personer på buffé. 2 msk grovt hackad bladpersilja
Blanda mjukt smör med massor av hackad persilja och salt. Dessutom funkar det som huvudrätt med en sallad till, på en buffé, eller som komplement/tillbehör till kött, som i det här fallet stekta fläskkotletter med persiljesmör