Ett tips på en god kall kyckling som görs kvällen innan den ska serveras, perfekt till buffébordet. På buffébordet till studenten fanns också fläskfilé, pastasallad och goda ostar
2 msk balsamvinäger. 2 msk balsamvinäger. Italiensk buffe. Här kommer en jätte god buffe a la Italia. Perfekt nu till sommarens alla festligheter såsom bröllop, student etc
Alla bidrog till buffébordet som var fantastiskt. 2 msk balsamvinäger. 2 msk balsamvinäger. Kom på att jag inte hunnit med att skriva om släktträffen som vi hade i sommar
½ dl balsamvinäger. Vispa ihop olja, balsamvinäger och honung. ½ dl balsamvinäger. Råg knäckebröd, brynt vispat smör, foccatia, vattenmelon- & fetaost sallad, Grillad fläskfilé med kapris och baconvinägrett, grönsallad, pastasallad, basilika kyckling med soltorkade tomater och fetaost strössel och krämig potatissallad
Pastasallad á la Gina (för 4 om salladen är huvudrätt, 8 om det är buffé)250 g penne eller annan pasta10-12 soltorkade mjuka tomater i olivolja1 dl svarta oliver1-1½ msk torkad timjanca 1 tsk flingsaltknappt 1 tsk svartpeppar ur kvarn200 g mozzarellaostca 5 msk späda färska timjanblad150 g jamón serrano, parmaskinka eller rökt skinka (kan uteslutas)1 rejäl bunt rucolasalladca 25 fina basilikabladdressing, se nedanBörja med dressingen. 0,5 dl balsamvinäger
Tillsätt tomatpuré, balsamvinäger, Eau-de-Vie, olja, sambal oelek, råsocker, salt och schalottenlök. De senaste året har jag i mitten av maj haft öppet hus med buffé, i samband med att jag fyllt år
Salta och riv ned lite vitlök samt skvätt över lite balsamvinäger och olivolja mellan varven. I lördags när vi hade vinprovningen hemma hade jag gjort en kall buffé eftersom vi skulle sitta ute i glashuset och var åtta personer
Just därför kan man smyga in det på en buffé utan att få alltför sura miner från gästerna. Det här behövs till 2 inte jättehungriga personer– eller kanske 4 person på en buffé. ca 3 msk vit balsamvinäger. 4 person på en buffé. ca 3 msk vit balsamvinäger
Servera fläskfilén i tunna skivor på sommarbuffén. 10 bufféportioner. 3 msk balsamvinäger. Smaka av med ytterligare salt, svartpeppar och olivolja 10 bufféportioner. 3 msk balsamvinäger