Ta bort från plattan så fort det smält och tillsätt rom. Häll på grädde, sirap, socker och koka på hög värme i ca 10 min, häll i romen. 1 msk rom. 1 msk rom
Favoriterna att baka är fortfarande cheesecakes och brownies (tror nog aldrig att det kommer att ändras) men helt plötsligt så har det kommit en våg av kladdkaksbak över mig
Ooey gooey brownies. Kalixlöjrom med västerbottensoststicks. kalixlöjrom. kalixlöjrom. 2 msk rom eller konjak (vi hade päronkonjak). 0,5 burk röd stenbitsrom. 2 msk rom eller konjak (vi hade päronkonjak)
Arbeta in äggen i omgångar, följt av romen. 2 msk mörk rom. Förvärm ugnen till 180 grader. Bryt den första chokladen i bitar och lägg dem i en värmetålig skål
Resultatet efter mina kraschlandade brownies, ja jag lyckades ju schabbla till det och tappa hela formen, vilket gjorde att kakan for iväg och spred sig som ett vulkanutbrott lite här och var i köket
En gemytlig kväll i goda vänners lag med tipspromenad, presenter, skratt och en liten dessertbuffé med chokladtema (Guinness-chokladtårta, vit limetryffel med rom, Ooey Gooey brownies samt en vit chokladkladdkaka med limoncello) som frugan knåpat ihop, allt efter önskemål från födelsedagshjälten