Medelhavsröror – tomatpesto, tapenade och svamp- och tryffelpesto.
Livsnjutarnas gourmetkök
Livsnjutarnas gourmetkök
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl olivolja
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1 dl parmesanost, färskriven
  • 15 st grillade, soltorkade tomater
  • 1 kruka färsk basilika
  • 1/2 röd chilifrukt, hackad
  • flingsalt, svartpeppar
  • 200 g urkärnade svarta oliver
  • 3 msk mini-kapris
  • 1 dl olivolja
  • 1 msk vit balsamvinäger
  • svartpeppar
  • 250 färska kastanjechampinjoner
  • 10 g svart tryffel på burk
  • 1 dl svarta urkärnade oliver
  • olivolja (extra vergine)
  • tryffelolja
  • flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.