Chokladbrownie
Salt och Sött
Salt och Sött
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g nötter, exempelvis hasselnötter, cashewnötter, valnötter eller mandlar 250 g mörk choklad 200 g smör 2 dl råsocker 2 1/2 dl vetemjöl 1 msk vaniljsocker 1/2 krm salt 4 ägg (inget bakpulver) TRYFFELGLASYR: 200 g mörk choklad 1 1/2 dl vispgrädde 1 msk honung 25 g rumsvarmt smör 2 1/2 msk konjak, rom eller whisky
  • 3. Häll smeten i formen och grädda kakan i nedre delen av ugnen i
  • 200 grader i cirka
  • 18 minuter Kakan ska vara lite kladdig
  • 4. Hacka chokladen till glasyren ganska fint
  • 5. Rör ner konjaken och blanda till en jämn och blank massa

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.