Vispa ägg och sötströ. Igår gjorde jag riktigt goda blåbärsmuffins. Blåbärsmuffins med vanilj och kardemumma2 ägg1/2 dl mjölk1/2 dl kvarg1/2 dl vaniljyoghurt (går bra med mer kvarg eller tex turkisk yoghurt om man inte har vaniljyoghurt hemma)1 msk fiberhusk/pofiber1 dl mandelmjöl1 dl dinkelsikt1/2 dl sojamjöl1 dl sötströ / sukrin2 dl blåbär ( lite potatismjöl / maizena)1,5 tsk kardemummaen nypa vaniljpulver / 1 tsk vaniljsocker2 tsk bakpulverSätt ugnen på 200 grader. Grädda i ca 15 min 2 ägg
Vispa ägg och socker tills det blir vitt och pösigt. Stora saftiga amerikanska blåbärsmuffins. Lägg smeten jämnt i muffinsplåten, garnera med lite blåbär
Vispa ägg och honung i en annan bunke och tillsätt sedan kokosmjöl och kokosfett. Blåbärsmuffins. Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
vispa äggen tillsammans med kokosmjölk, sötning och vaniljpulver fluffigt. lägg smöret i en matberedare tillsammans med kokosmjöl, mandelmjöl, kanel, vaniljpulver, kardemumma, sötning, valnötter och mandel
Smält margarin och vispa upp ägget. Tillsätt filmjölken och det svalnade fettet till äggvispet. Vänd ner äggblandningen försiktigt, gärna med en ballongvisp, i mjölblandningen
Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. 12 ekologiska ägg. 1Blåbärsmuffins100 g smör 2 ekologiska ägg 1,5 dl strösocker 1 tsk vaniljsocker 2 dl ekologisk mjölk 3% 1 st citron, skalet 4 dl vetemjöl 2 tsk bakpulver 1 nypa salt 200 g frysta blåbärSätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små muffins (i vanlig ugn kan du höja temperaturen med 20- 25 grader)
Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt med elvisp. 2 ägg. 2 ägg 1 1/2 dl strösocker. Hej på er,. Hoppas att helgen var riktigt härligt, älskar vädret som varit här nere i Skåne senaste dagarna