Oftast gör jag bläckfisksallad på en vinägrett med selleri, morot och rödlök. Den åttaarmade bläckfisken är lite av en outsider, något ovanligt, som jag har känslan av att vi svenskar sällan tillagar
Selleri. Lägg i de skalade musslorna, bläckfisken, potatisen och bönorna i pesto. Bläckfisk. Koka bläckfisken i vatten med hackad lök och selleri i cirka 20 minuter
Lägg upp salladen, musslorna och laxen, garnera med lite körvel och selleriblad och ett par citronskivor – bläckfisken kan antingen läggas vid sidan av tillsammans med lite aioli eller på eget fat
Rensa och skölj bläckfisken, skär ner i skivor och bitar. Skär även sellerin i tunna skivor. Fräs grönsakerna, bläckfisken och räkorna i rikligt med olivolja
I påsen finns skaldjursmix av bland annat bläckfisk, räkor och musslor och funkar till allt från pasta till pizza, perfekt att plocka fram och bara steka på direkt fryst från påsen
Salta och peppra bläckfiskringarna. Använder du fryst bläckfisk ska de tinas innan tillagning. Stek bläckfisken snabbt i en het stekpanna med lite olja
bläckfisk, musslor och surimi. Fräs skivad selleri och purjolök i en kastrull med olja. Sjud sedan, ca 2 minuter, inte längre annars blir bläckfisken seg. 1 selleristjälk