Bräserad bläckfisk på franskt vis
Svt
Svt
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 kg
  • minibläckfisk
  • 10 st
  • vitlöksklyftor
  • färsk ingefära
  • 1 1/4 dl
  • sherryvinäger
  • 1 dl
  • olivolja
  • 1/2 dl
  • honung
  • 3 st
  • morötter
  • 3 st
  • blekselleri
  • 2 1/ dl
  • olivolja
  • färsk ingefära
  • 8 st
  • små salladslökar
  • 1 st
  • färskt fänkålsstånd
  • baconben
  • 1 msk
  • havssalt
  • 1 knippa(or)
  • färsk timjan
  • 1/2 dl
  • råsocker
  • 1 dl
  • rödvin

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.