Skiva sedan bläckfisken i smala skivor. Värm en stekpanna och tillsätt olivolja. Bryn sedan den hackade schalottenlöken och addera därefter bläckfisken
Tina bläckfisken och låt dem torka på hushållspapper hetta upp 1 dl olivolja i en ganska trång stekpanna och fritera ringarna några i taget tills de fått fin färg tag upp dem efter hand och lägg dem på hushållspapper håll dem varma. Blanda samman äggulor och salt till såsen och pressa ner vitlök rör ner vinägern tillsätt olivoljan droppvis under kraftig vispning konsistensen ska bli som majonnäs servera bläckfisken med såsen och en citronklyfta och färsk dill 400 g djupfrysta panerade bläckfiskringar. 1 dl olivolja. 2 dl olivolja
Då blev det äntligen av att testa att marinera bläckfisk, en rätt jag tycker om här vid Medelhavet. Bläckfisk serveras ofta som Meze och Tapas här nere
Bryn bläckfisken i olivolja i en stor stekpanna någon minut. Smaka av innan servering och se om de behöver steka lite till (om du har större bitar bläckfisk) samt smaka av med någon msk citronsaft, salt och peppar
Doppa bläckfisken i mjöl följt av ägg och stek hastigt i het olivolja några minuter. Olivolja. När jag skulle handla idag så såg jag till min förvåning att dom hade små bläckfiskar
Olivolja att steka i. Hemma hos oss brukar vi ofta ha lite olika sorters skaldjur i frysen och den här gången hade vi tigerräkor och bläckfiskringar så då använde jag mig av det i pastan
En mörad grillad bläckfisk som marinerats i olivolja, citron, chili och vitlök över natten. Den åttaarmade bläckfisken är lite av en outsider, något ovanligt, som jag har känslan av att vi svenskar sällan tillagar
1Paellagrund2 dl olivolja 4 röda chilifrukter, torkade och riven i bitar utan stjälk och kärnor 4 klyfta vitlök, tunt skivade 8 wannameiräkor, råa 8 havskräfta, i lag 16 blåmusslor 200 g bläckfisk, kokad i bitar 400 g ris (rundkorningt så som bomba, avorio eller carnaroli) 2 dl tomatpassata 1,2 l fond 2 förp saffran salt svartpeppar