Extra Jungfru olivolja. Koka Spaghetti Barilla i rikligt med saltat vatten, häll av vattnet efter halva koktiden och koka färdigt pastan tillsammans med fisken
Värm en stor stekpanna och tillsätt olivoljaoch en hackad schalottenlök. Olivolja extra virgin. Häll av fullkornspastanoch blanda samman alla ingredienserna
Servera medspaghetti, extra permesan, lite ketchup och sallad. Stek köttfärsen och pressa i vitlöken. Häll på resten av kryddorna, tomatpuré och buljongen
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
Värm upp en stekpanna med oljan, vitlöken och chili. Smaka av med salt. Lägg i bambuskott, ostronsåsen, sojasåsen, svartsojan, sockret och fisksåsen och stek ett par minuter
) med lite mer av den rivna osten och gärna lite mer nymald svartpeppar. Under tiden kokar du pastan knappt al dente, alltså med ett ordentligt tuggmotstånd
Smaka av och blanda i tomat samt salami, vänd runt och toppa med hyvlad parmesan samt några varv med svartpeppar kvarnen och avsluta med några droppar olivolja
Koka spaghettin al dente. När det är mycket på jobbet är pastan min bästa vän, och denna med krämig (men inte för krämig sås), zucchini och kallrökt lax känns riktigt fräsch god efter en lång dag på jobbet
Blanda pastan med fänkålen, saften och skalet från citronen och lite extra olivolja. Koka spaghettin al dente, alltså med bibehållet tuggmotstånd, låt rinna av i ett dukslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.