Ska definitivt göra detta igen, nästa gång blir det någon ny smak, kanske italienska smaker med oliver i fyllningen och pasta till, eller kanske grekiska biffar och då blir det med ugnspotatis och tzatziki och så måste jag också prova att göra en Milanesa Napolitanavariant, med tomatsås och ostgratinering och då gillar jag att ha hemlagat potatismos till
Antagligen beror det på att det går att göra så otroligt mycket olika rätter med just köttfärs, bland annat köttfärssåser av olika slag, gratänger, biffar, köttbullar, soppa
Servera med potatis, pasta eller ris och en sallad. Forma till biffar och stek i panna ca 5 minuter. Häll blandningen runt biffarna i pannan och låt puttra ca 10 minuter
Klart att serveras med potatis eller pasta och lite sallad. Men nu är jag i alla fall vaken igen och tänkte bjuda på, för min del, ett nytt sätt att göra biffar
Gick verkligen snabbt att göra och är man som jag fast i att bara göra vanlig köttfärssås eller biffar med färs så är detta verkligen ett nytt kul inslag
Vid det här laget vet ni att vi är på ständig jakt efter vegetariska biffar och bollar, med god smak och bra konsistens (sådant som inte trillar isär om man tittar på dem
I en matberedare mixas kyckling, kryddor, lök, sambal oelek och ägg till en smet. För att göra tunn pasta av squashen behöver du en spagettislicer för grönsaker
Jag tog sambal olek, lime och lite spiskummin. TOFUSTROGANOFF MED PAPRIKA OCH PASTA. tofustroganoff / tofunoff, svampwok med äggnudlar, morot- & halloumibiffar samt lite ugnsrostat som alltid funkar