Sommar, sol och cocktail-, middags- och efterrättsrecept (LCHF)
Finlandssvensk i London
Finlandssvensk i London
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 veckor se
  • French 75
  • 3 cl Gin
  • 1,5 cl Cointreau
  • 1,5 cl färskpressad citronjuice
  • Mousserat vin
  • 4 dl vispgrädde
  • 1 dl fet mjölk (eller 0,5 dl grädde och 0,5 dl vatten)
  • 3 påsar kamomillte
  • 0,5 dl sötning (eller mindre)
  • 1 vanljstång
  • skal av 1/2 citron eller 1 lime 2 gelatinblad
  • Servering: färska hallon eller andra bär
  • Zucchinilasagne
  • 6 portioner
  • Färsen
  • 500 g valfri färs
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 1 st gul lök
  • 1 msk basilika
  • 1 msk oregano
  • 3 dl krossade tomater
  • 1 msk sambal oelek
  • 1 tsk salt
  • nymalen svartpeppar
  • Ostsåsen
  • 1 dl grädde
  • 1 dl crème fraiche
  • 150 g ost riven
  • 1 st ägg
  • 0,25 tsk salt
  • Ovanpå
  • 1 st buffelmozzarella eller vanlig ost basilika
  • Mellan
  • 1 st stor ucchini

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.