Servera färsbiffarnamed senapsgrädde, äggula, stekt potatis och lök. Biff Rydberg är egentligen inget konstigare än grovt tärnad stekt oxfilé, råstekt potatis, stekt lök, äggula och oftast någon sorts senapsgrädde eller -kräm
Stek potatisen i en panna med olja och smör tills den fått vacker färg och är mjuk. Skala och hacka löken och fräs den i lite smör så att den får lite färg
4 8 stora potatisar 600 g ryggbiff eller oxfilé 3 gula lökar 1/2 kruka persilja ca 5 msk smör ca 3 msk olja salt och vitpeppar Till servering äggulor och senap Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Börja med att fräsa svampen lök i smör, låt kallna. Bred svampfräset på smördegremsorna och rulla smördegen runt oxfilén, pensla runt om med det uppvispade ägget
Biff Rydberg är det bara om man serverar allting separat tillsammans med äggulor och senapsgrädde. Börja med senapsgrädden, vispa grädden fluffig och blanda med senapen