Skölj och borsta betorna. Skär ett kryss i betorna med en kniv och lägg i en klick av smöret och servera med en liten sked, så gästerna kan gröpa ur betorna
Sötsyrliga betor, 4p. Klyfta 4 förkokta rödbetor, lägg i ugnsfast form, ringla lite olja över och rosta ca 15 minuter. Lägg upp de ljumma betorna på ett fat tillsammans med vinägrett, ca 160 g Kvibille Gräddädel skuren i bitar, 50 g halverade färska hallon och dill. -) 4 förkokta rödbetor
gulbetor. 1. Koka upp vatten, honung, ättiksprit, salt, curry och gurkmeja i en kastrull. 2. Ansa och skär moroten, kålroten och gulbetan i små tärningar
Trodde det var rödbetor i ena påsen, men det var visst vitbetor. ) Vit- och gulbetor bakades i småformar och toppades med syrlig citron, salt fetaost och krispiga pumpafrön
Betor. Skala och skär rödbetorna i klyftor och morötterna i stavar. Lägg dem på en plåt och sätt in i ugnen ca 30 min under betorna. 600 g Rödbetor Färsk
500 g rödbeta, gärna små 600 g fast potatis, gärna små 3 msk olivolja 2 tsk torkad timjan 1 vitlök, delad på "midjan" 300 g chèvreost 2 msk flytande honung 40 g pinjenötter 3 dl matyoghurt peppar salt Till servering 100 g rucolasallad 1 baguette olivolja, att ringla över vid servering