färsk/torkad basilika efter smak. Denna gång med en avokado/fetaoströra, linser och grönsaker. Bara att blanda ihop alla ingredienserna i en skål och bre på den färgdiggräddade wrapen
Jag tycker om att även köra i lite färska örter och då kan man anpassa röran lite till vad man vill servera den till men jag tycker färsk timjan, gräslök eller basilika är de som gifter sig bäst med smakerna
Servera med basilikadressingoch bröd med fetaoströra (receptet hittar Du här). Basilikadressing. Om Du är som jag kan Du i det här fallet ta färre bär och ta lite av burkspadet istället
½ kruka basilikaoch en nypa salt. Till fetaoströran behöver du och gör du så här. Som tillbehör till grillat föreslogs det i tidningsurklippet och det kan jag tänka mig passar mycket bra
Lägg ut skinkan omlott på plasten och täck med soltorkad tomatkräm, smulad fetaost ochbasilikablad. Servera gärna med rostade grönsaker och en fetaoströra