Så alltså, dagens recept till er gott folk blir därför en riktigt smaskig lammfärsbiff fylld medfetaostoch smaksatt med rosmarin och timjan, väldigt goda vänner till lamm är de örterna
Med en rulle färdig smördeg, en bit valfri ädelost ( riktig gorgonzola är såklart godast) och en enkel bit fläskytterfilé eller fläskfilé så har man en enkel men god bit mat ganska snabbt
Nedan får du ett recept på en god laxfilé med soltorkade tomater, basilika ochfetaost. Idag har jag varit ledig och började dagen med att äta en mysig hotellfrukost med min syster
Stek biffarna på medelvärme i en blandning av smör och rapsolja. ½ smulad fetaost,. Servera med creme fraiche eller grekisk yoghurt (naturell eller smaksatt med det du gillar) och en fräsch sallad
Skär fläskytterfilen i skivor och krydda med salt, peppar och salvia och stek skivorna i smör/rapsolja tills de fått fin färg, ej för länge då blir de torra
Och det var de sålänge man fyller de med mycket fyllning som jag gjorde. Jag tänkte att om de smakade okej utan kylskåpskyla i några timmar så är de perfekt att ha med som mellanmål
Själv gjorde jag denna variant tillsammans medfläskytterfilé. Det här är en ganska smetig och kladdig marinad som verkligen sätter sig på köttet ochdärmed även tillför köttet en enorm smak
Idag serverade jag tomatsåsen med bönpasta ochfetaost. När pastan kokat klart, riv ner blad med basilika i tomatsåsen, och häll sedan såsen över pastan (jag lägger upp pastan i portionsskålar först, jag blandar alltså inte ner tomatsåsen i pastan)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.