Blanda under tiden ihop yoghurten, vitlöken och vinägern i en skål. Idag blir det recept på vegetarisk festmat i form av smarriga vita bönbiffar, serverade med tzaziki och ugnsstekt potatis (smaksatt med ajvar relish)
Garam Masala - Bönbiffar - Vegan. Bönbiffar - Detta behövs. Bönbiffar - Gör så här. 1½ dl naturell yoghurt (Vegan tar soygurth). Ljumma vatten och yoghurt till 37 grader (fingervarmt)
Jag kanske rent av gör mina egna bönbiffar eller mina favoritburgare, linsburgare, istället och smaksätter dem med samma kryddor som i detta recept, för det var verkligen inget fel på smaken (recept på bönbiffar och linsburgare hittar du här och här)
Jag äter faktiskt en hel del veganskt i nuläget, bara att jag mer äter det när det är "naturligt" veganskt (typ soppor, linsgrytor, bönbiffar, sallader etc) snarare än att jag byter ut produkter mot veganska alternativ (tänk creme fraiche vs havrefraiche) Brukar försöka märka ut de veganska recepten, och många är ju lätta att göra om när det bara handlar om produktbyten men tar absolut till mig idén eftersom det är något jag själv håller med om och gillar
Svamp- och bönbiffar med pepprad pasta och persiljeyoghurt. Bra tid för hönsmensmackor, yoghurt med müsli, kaffe och ett riktigt lyxigt glas kranvatten till ett avsnitt Mad men
Små bönbiffar, varm couscoussallad, med riven ost på, turkisk yoghurt samt mandel med tranbär. Bönbiffar, couscoussallad, yoghurt med mandel och tranbär