Servera dina nystekta köttbullar medtabboulehochmyntayoghurt. Blanda med färsen i en bunke och tillsätt spiskummin, paprikapulver, cayennepeppar, kanel, salt och ägg
Smaka av med salt och peppar. Jag är med i Saltå Kvarns smakråd, vilket är superkul. Utan valde att använda bulgurn och tomaten till tabbouleh istället
Jag lade för länge sedan ut ett recept på potatisplättar fyllda med fetaost och rödlök, ett supergott tillbehör till ex kyckling, fisk eller en köttbit och smakkombinationen i dessa potatisplättar tänkte jag skulle passa även i mina bönbiffar
Vi bjöd på dessa smakrika bönbiffar, med spenat, paprika och fetaost. Till de smarriga biffarna serverade vi ugnsstekt potatis och en kall sås med ajvar och dill
Jag serverade dem sedan med rösti, champinjonsås, grönsaker och en klick vinbärsgelé. Pressa ur vätskan ur den rivna potatisen genom att krama ur den ordentligt med händerna
Dagens recept på bönbiffar krävde inte en endaste liten svordom, det tillhör den lyckade skaran och får därmed ansluta sej till övriga fungerande recept här på bloggen
Tillbaka till meat-free Monday och vad passar då bättre än enkla och goda bönbiffar. Bönbiffar. Jag använde en burk blandade bönor och en burk kidneybönor, men egentligen går det bra med vilka bönor som helst (i burk)
Forma till biffar och stek på medelvärme tills de fått en gyllene yta på båda sidor. Skiva resten av löken i tunna skivor, stek i medelvärme tills de mjuknat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.