1½ dl avorioris. 1½ dl avorioris. Trevlig helg på er. Har planerat en tripp till Burträsk för marknad i morgon och idag blir det hockey och mello hemma hos vänner
12½ dl avorioris. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 1 gul lök 2 vitlöksklyftor 1 msk Arla® Svenskt Smör till stekning ½ pkt saffran à 0,5 g 2½ dl avorioris 5 dl vatten 3 msk kycklingfond 40 g Arla® Svenskt Smör pressad saft av 1 lime 1 krm sambal oelek 500 g stora räkor med skal 1 grillad kyckling 1 paprika 3 tomater 225 g musslor, konserverade ½ dl grovhackad färsk persiljaSkala och hacka lök och vitlök
150 g avorioris. Ikväll ska vi ha MBT hos Johanna med tema Yotam Ottolenghi (. ) och jag längtar redan. Vi har ju lagat en hel del av hans recept den senaste tiden, bland annat den här vegetariska paellan som är så otroligt god
2 ½ dl avorioris (eller annat risottoris). 2 ½ dl avorioris (eller annat risottoris). Med tanke på att jag bott i Milano i mer än tre år nu så borde jag ju ha frossat i massa lombardiska specialiteter, men faktum är att jag knappt ätit några typiska milanesiska rätter alls under dessa år
2 dl carnaroliris eller avorioris. 2 dl carnaroliris eller avorioris. Från vänster. Primörgrönsaker med kryddig hollandaisesås, sparrisrisotto med kalv och gremolata, rabarbersoppa med vit chokladmousse och söta smulor, från boken "Taste by Louise", foto
4 dl arborio- eller avorioris. 4 dl arborio- eller avorioris. Här kommer förslag på tre olika menyer till nyårsafton, med tilltugg till välkomstdrink, förrätt, varmrätt och efterrätt
4 dl avorioris. 2 bananschalottenlök 4 dl avorioris. Ja, gott folk. Om jag hade vetat hur ont jag skulle ha och hur otroligt lite jag skulle klara av med en hand, så hade jag nog valt att inte operera mig