Har en hel del recept som kommer att dyka upp här men idag börjar vi med en supersmarrig kycklinggratäng som man faktiskt kan förbereda redan dagen innan och bara stoppa in i ugnen när magarna börjar kurra
Koka riset med lök och buljongtärning. Servera med en blandad sallad. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
Låt sjuda under lock medan du finstrimlar morot och salladslök. Smaka av grytan med salt och peppar. Propoints för denna rätt är 9 med nudlar inräknade
Jag är på banan igen med ViktVäktarna och det känns så bra. Det räcker med 10 minuter men om man tid så marinera gärna längre. Servera med en god sallad 9 P
Strimla kycklingen och stek med lite salt och peppar. Det här är en jättegod rätt och verkligen ett jättesmart tips på hur man kan laga till en god kycklingwok
Detta är en soppa som jag gjorde ofta när jag var med i Viktväktarna, men det är några år sedan och sen dess har jag inte gjort den så nu tyckte jag att det var dags
Igår provade jag mig fram med den här gratängen och den blev SÅ god. Tomat, basilika, vitlök, bacon och pinjenötter – allt i kombination med gräddig sås
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.