Skär kycklinglårfiléerna i tre delar. Krydda med salt och svartpeppar. Servera med citronklyftor. Tillsätt lök, vitlök, paprika, paprikapulver och saffran
Dela chorizon och lägg i pannan medkycklingen. krydda med salt och peppar. Lägg till eller dra ifrån som du själv önskar – musslor, kräftor, med eller utan chorizo
Det blir näst intill en kylskåpsrensning när man gör Paella. Koka jasminriset enligt anvisningarna på förpackningen, men krydda med gurkmeja, salt och en gnutta peppar
Tillsätt paprikan och ärterna i riset, blanda försiktigt och smaka av med salt och peppar. Bryn kycklingenoch korven i hälften av olivoljan i omgångar i en stor gryta, lägg det på en tallrik
Tillsätt då vatten och apelsinsaft och koka riset ngt kortare tid än vad som anges på förpackningen (när man steker riset först behöver det inte koka lika länge) Värm kyckling lätt i stekpannan och krydda med lite paellakrydda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.