Några fick det bli med kalkonbacon och lightost, och vanlig bacon och vanlig ost i de andra. Avokado lyxar till vilket torr brödbit som helst, så det slängdes också i
Ingredienser 450 g kalkonfärs 150 g kalkonbacon, strimlad 2 msk olivolja 1 st stor gul lök, finhackad 2 st vitlöksklyftor, finhackade 1 st stor morot, hackad 1 burk konserverade körsbärstomater 2 msk tomatpuré 1,5 dl rödvin 1,5 dl hönsbuljong 1 kruka färsk basilika salt svartpeppar Till servering. 1 st avokado spaghetti eller annan pasta riven parmesanost
40 gr skivad kalkon. 25 gr avokado. 40 gr skivad kalkon. 25 gr avokado. Pizza är alltid gott på söndagar. Och här gjorde jag en proteinrik pizza som jag tyckte blev god
Till lunch har det blivit en liten burk MSC märkt tonfisk i vatten, en tesked majo, örtsalt och peppar, och antingen kikärtor eller avokado och ett eller två superknäckebröd
Vill man går det utmärkt att tillägga grillad kyckling, rökt kalkon eller räkor. 2 avokador. Börja med att sätta på vattnet till pastan och hacka grönsakerna såsom önskas under tiden (skär moroten med en potatisskalare så det blir vackra långa stränger), lägg dom sedan i en stor skål