Oliver och soltorkade tomater. Vispa ihop ägg och keso lite snabbt. Rör ihop och allt. Skär soltorkade tomater i fyra strimlor och oliver i halvor och rör ner i smeten
Glutenfritt långpannebröd med oilvolja, timjan och flingsalt. Idag ska jag dela med mig av ett recept på ett gott, lättbakat och användbart och glutenfritt bröd som jag bakade i en mindre långpanna/ugnsform i helgen
Det här med vänner – när man är vuxen och hittar nya vänner i samma stad man bor i, och man bara undrar hur det kommer sig att man inte känt denne hela livet
Sååå gottt, och som jag skrev i morse så bara längtade jag efter att få äta brödet till frukost. 2) Värm mjölken till 37 grader och häll det sedan över jästen och rör om tills det löses upp. 3) Häll i salt, olja, fiberhusk, ciafrön och honung. 4) Ta en brödform och lägg i bakplåtspapper. 4) Ta en brödform och lägg i bakplåtspapper
För nån vecka sedan skulle vi få en av döttrarnas svärföräldrar på middag, och då passade jag på att dyka på huvudet ned i frysen för att hitta något lämpligt att laga efterrätt av
Jag tål all mat (vad jag vet) men har på senare tid blivit mer och mer intresserad av allergivänliga alternativ i allmänhet och glutenfria produkter i synnerhet
Stek lök och vitlök i valfritt matfett, häll av vattnet på svampen och häll ner i pannan. När löken och svampen fått fin färg så lägg ner tomat och bryn tills tomaten är mjuk
Riktigt riktigt goda våfflor som dessutom är nyttiga och näringsrika. Det här receptet är såklart utan mjölmix och extra stärkelse och jag använder istället näringsrikt och smakrikt havremjöl och mandelmjöl
Det visade sig bli ganska smuligt och lite torrt. Men jag har ingenting emot att sitta och plocka lite mindre bitar utan smör eller ost, det behövdes inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.