Blanda ner riven vitlök och oregano, rör om och häll sedan på vinäger, krossadetomater och buljong. Förutom att jag frös in äpplen så gräddade jag också en vegetarisk auberginegratäng igår
Häll i de krossadetomaterna och ha i salt, svartpeppar, socker och lagerblad. Jag tycker att den här mycket goda och smakrika auberginegratängen är en perfekt representant för det italienska köket
Blanda de krossadetomaterna med vitlöken, oreganon, saltet och svartpeppar i en kastrull. Receptet till denna urgoda auberginegratäng, med pesto och mozzarella, kommer från boken "Annas medelhavsmat" av Anna Bergenström
Småkoka de krossadetomaterna med vitlök, salt och peppar i minst tio minuter. Auberginegratäng med italienska smaker LCHF 4 port. 1 burk krossadetomater. 1 burk krossadetomater
1 burk krossadetomater (gärna av bra sort). 1 burk krossadetomater (gärna av bra sort). Här kommer mitt första vegetariska recept till Gröna Februari, en grön bloggutmaning
4 st burkar krossadetomater. Tillsätt de hackade tomaterna och låt sjuda under lock i ca 15 minuter, gärna längre om tiden finns då tomatsås blir som godast när den får stå länge och puttra. 4 st burkar krossadetomater
Tillsätt tomater, tomatpuré och buljongtärning. 400 g krossadetomater. Sätt ugnen på 225°. Skär auberginen i 1 cm tjocka skivor och lägg ut dem på hushållspapper
Fräs i olivolja i en kastrull, tillsätt tomatpuré och krossadetomater. Den här auberginegratängen är just sådär enkel, utan allt för många ingredienser men ändå så mycket smak att man liksom har svårt att förstå att tomat, aubergine, ost och basilika kan bli såhär gott