Auberginegratäng krossade tomater recept

Vegetarisk auberginegratäng

Vegetarisk auberginegratäng

Blanda ner riven vitlök och oregano, rör om och häll sedan på vinäger, krossadetomater och buljong. Förutom att jag frös in äpplen så gräddade jag också en vegetarisk auberginegratäng igår
Auberginegratäng

Auberginegratäng

Tillsätt tomater och tomatpuré, och koka ihop i 5 minuter. 2 dl krossadetomater. Skiva auberginen och strö salt över skivorna
Vegetarisk auberginegratäng med halloumi

Vegetarisk auberginegratäng med halloumi

Riv halloumin, skiva soltorkade tomater & hacka basilikan. Auberginegratäng med halloumi. riven halloumi, soltorkade tomater och lite basilika
Italiensk auberginegratäng

Italiensk auberginegratäng

Häll i de krossadetomaterna och ha i salt, svartpeppar, socker och lagerblad. Jag tycker att den här mycket goda och smakrika auberginegratängen är en perfekt representant för det italienska köket
Auberginegratäng med italienska smaker

Auberginegratäng med italienska smaker

I gänget som skulle äta satt även en äkta italienare som har lovat mig sitt recept på auberginegratäng där man ska ha ströbröd och fritera och grejer
Annas auberginegratäng med pesto och mozzarella

Annas auberginegratäng med pesto och mozzarella

Blanda de krossadetomaterna med vitlöken, oreganon, saltet och svartpeppar i en kastrull. Receptet till denna urgoda auberginegratäng, med pesto och mozzarella, kommer från boken "Annas medelhavsmat" av Anna Bergenström
Pauls auberginegratäng

Pauls auberginegratäng

Auberginegratäng1 klyfta vitlök 2 burkar krossadetomater, ekologiska (à 400 g) 1 dl torkade röda linser, blötlagda 1 timme 2-3 aubergines 2 rödlökar 5-6 tomater, svenska 3 mozzarellaostar (à 125 g) 1 kruka salvia 30 g parmesanost olivolja salt svartpeppar
Auberginegratäng

Auberginegratäng

    800g krossadetomater av märket Mutti. aubergine, auberginegratäng, basilika, färsk mozzarella, italienska, mozzarella, mutti, parmesanost, peppar, silver spoon, tomatsås Till 6 portioner. 1 schalottenlök 2 vitlöksklyftor 800g krossadetomater av märket Mutti
Auberginegratäng med italienska smaker LCHF

Auberginegratäng med italienska smaker LCHF

Småkoka de krossadetomaterna med vitlök, salt och peppar i minst tio minuter. Auberginegratäng med italienska smaker LCHF 4 port. 1 burk krossadetomater. 1 burk krossadetomater
Godaste auberginegratängen

Godaste auberginegratängen

Fräs lök och vitlök mjuka, häll på krossadetomater, grönsaksbuljong, och kryddor. 400 g krossadetomater
AUBERGINEGRATÄNG

AUBERGINEGRATÄNG

Koka en tomatsås på krossadetomater (1 burk) olivolja (2 msk) tomatpuré (1 msk) gul lök (1 st) oregano timjan salt och peppar
Auberginegratäng med mozzarellatopping

Auberginegratäng med mozzarellatopping

4 st burkar krossadetomater. Tillsätt de hackade tomaterna och låt sjuda under lock i ca 15 minuter, gärna längre om tiden finns då tomatsås blir som godast när den får stå länge och puttra. 4 st burkar krossadetomater
Auberginegratäng

Auberginegratäng

Tillsätt tomater, tomatpuré och buljongtärning. 400 g krossadetomater. Sätt ugnen på 225°. Skär auberginen i 1 cm tjocka skivor och lägg ut dem på hushållspapper
Auberginegratäng.

Auberginegratäng.

Tillsätt vin, krossadetomater och tomatpuré. 1 aubergine1 paket krossadetomater1/2 gul lök1 klyfta vitlökCa 1/2 msk tomatpuréCa 1/2 dl vitt vinBasilikaParmesanOlivoljaSalt/pepparGör såhär. 1 paket krossadetomater
Karins auberginegratäng

Karins auberginegratäng

Fräs i olivolja i en kastrull, tillsätt tomatpuré och krossadetomater. Den här auberginegratängen är just sådär enkel, utan allt för många ingredienser men ändå så mycket smak att man liksom har svårt att förstå att tomat, aubergine, ost och basilika kan bli såhär gott