I väntan på köttet lite bubbel med jordgubbe och salta snacks. Här ett recept på gott behör till grillat, i det här fallet till marinerad grillad kyckling
Kavla ut köttet något på en stor plastskärbräda och lägg 50 g ost, örter och lite honung på varje. Lägg sedan köttet i en ugnssäker form och efterstek, efter att gratängen är klar, i avstängd ugn, ca 10 minuter
Serverades med den goda dippsåsen, lite färskpotatis och en squash- och auberginegratäng. Det har varit mycket kött på grillen det sista men igår slog vi till och köpte en bit lax (mittbiten) och slängde på grillen
Auberginegratäng med fetaost och tomatsås. Den här köttgrytan är supergod och fräsch, addera fetare tillbehör för att öka på fetthalten, som en god olivolja
Ta upp och skär köttet i bitar. Lägg tillbaka köttet i såsen. Putsa köttet och stek det i olja i en stor stekgryta ca 15 min. Tillsätt salt och småkoka med locket på glänt 1 1/2–2 timmar, tills köttet är mört. Ta ev undan 9 dl sås till auberginegratängen