Rör ihop nutella, florsocker, kakao, vaniljsocker, philadelphiaost och rivet apelsinskal. apelsin. Sambon firade sin födelsedag för ett par veckor sedan, så jag passade på att för första gången baka en kaka i flera våningar
Blanda samman mjöl, socker, vaniljsocker, citronskal och apelsinskal och- saft. 1rivet skal av 1/2 apelsin. 11 msk pressad apelsinsaft. 1röda cocktailbär. 1100 g smör / margarin 1 dl socker 1 stort ägg 1 tsk vaniljsocker rivet skal av 1/2 citron rivet skal av 1/2 apelsin 1 msk pressad apelsinsaft knappt 4 dl vetemjöl Garnering hackade mandlar / eller nötter röda cocktailbärUgn. Tryck ner 1/2 cocktailbär i varje kaka
Blanda samman mjöl, socker, vaniljsocker, citronskal och apelsinskal och- saft. röda cocktailbär. Tryck ner 1/2 cocktailbär i varje kaka. rivet skal av 1/2 apelsin. 1 msk pressad apelsinsaft
Blanda mjöl, bakpulver, valnötter, rivet skal av apelsin och citron samt frukt- och romblandningen. Lägg dem i en skål tillsammans med russin, cocktailbär och rom
vispa råsocker & smör luftigt blanda ner ägg & gulor blanda ner hälften av mjölet i vispet blanda ner andra hälften av vetemjölet i de blöt lagda bären/frukten vänd ner bär/frukten fyll en/två avlånga formar 2/3 delar med smeten, grädda i 160 grader ca 60 min prova med sticka så att kakan är färdig Receptet kommer från Svenska Bagarlandslaget DAG1. 125 g Röda Cocktailbär 150 g russin 90 g syltade apelsin skal 100 g mörk rom allt blandas & täcks med plastfilm, låt stå i rumstemp DAG 2
Blanda mjöl, bakpulver, valnötter, rivet skal av apelsin och citron samt frukt- och romblandningen. Lägg dem i en skål tillsammans med russin, cocktailbär och rom