Layered chocolate cake á Leila
Mat och annat gott!
Mat och annat gott!
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 6 st ekologiska ägg
  • 5 dl strösocker
  • 125 g smör
  • 7 dl vetemjöl
  • 3 tsk bakpulver
  • 1 nypa salt
  • 3 msk pepparkakskryddor
  • 2 tsk vaniljsocker
  • 1 dl rårörda lingon
  • 2 dl filmjölk
  • 1.5 dl nutella
  • 8 dl florsocker
  • 1.5 dl kakao av god kvalitet
  • 300 g philadelphiaost
  • 2 st ekologiska apelsiner
  • apelsin
  • 2 msk espressokaffe
  • 3 stycken springformar i teflon med löstagbar kant. 7. Grädda bottnarna i cirka 20 minuter Prova med en sticka, de ska inte vara kladdiga, men var försiktig så att inte kakorna gräddas för länge och blir torra.8. Stjälp upp dem upp-och-ned på ett bakplåtspapper. Låt svalna.9. Nutella frosting

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.