Anjovissnurror
mariak-32
mariak-32

Anjovissnurror

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 skivade gula lökar
  • 1 ask anjovis 125 gr
  • 1 msk hackad rosmarin
  • 1 knippa dill grovhackad
  • 1 rulle smördeg
  • 1 1/2 dl västerbottens st
  • 1 ägg
  • 2 msk finskuren gräslök

Beskrivning

    Stek löken mjuk o genomskinlig hacka anjovis en o häll i tillsammans med spadet det du vill ha o rosmarin o peppar. Låt vätskan koka in ta av från värmen o ha i dill. Rulla ut smördegen o bred på röran, strö över det mesta av osten rulla ihop o skär i 10 bitar ca 2-3 cm tjocka pensla med ägg o strö över resten av osten. Grädda 200 gr i 20-30 min. strö över gräslök,,,suveränt till en kall öl

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.