Köttfärslåda
mariak-32
mariak-32

Köttfärslåda

  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,2 Kg Blandfärs
  • 1 Ägg
  • 1 Dl Vispgrädde
  • 400 Gr Finhackade Färska Champinjoner
  • 3 Tsk Senap
  • 4 Gula Lökar
  • 1 Näve Persilja
  • 1 Msk Lök pulver
  • 1 Tsk Vitpeppar
  • 2,25 Tsk Salt
  • 25 Gr Smör
  • 1,5 Dl Lingonsylt

Beskrivning

    Sätt ugnen på 200 gr. Hacka 3 lökar o fräs dem gyllenbruna skiva den 4:de o lägg den åt sidan. Tillsätt de hackade champinjonerna o all Vitpeppar o låt steka med löken tills svampen fått färg tillsätt senap fräs upp o ta av spisen. Vispa ägg med resterande salt Lök pulver och grädde blanda det med färsen. Tillsätt champinjon/lök steker o persilja i färsen, blanda ordentligt. Lägg köttfärsblandningen i ugnsform platta till ytan o bre på Lingonsylt en i ett jämnt lager o lägg lök ringarna ovanpå. I ugn ca 50 min

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.