Havsaborre m skarp krasseBild. Smaksätt med riven ingefära, gräslök och citronskal. Uifrån detta recept fick vi en havsaborre med n dashibuljong, och den underbart skarpa diakonkrassen (den går nu genast i odling hos Husmor Lisa)
Kärna ur och finhacka chilifrukten, skala och finhacka vitlök och ingefära. 2 dlgrädde2 stavocado, väl mogna1-2grön chilifrukt2 dlmjölk1/2citron4 dlhönsbuljong1vitlöksklyfta, liten1 bitingefära, litenströbröd, helst japansk panko. 500 gräkor med skal300 gfiskfilé, skinnfri, hoki, aborre, gös eller torsk, gärna fryst och halvtinad1 mskfisksås, + en nypa salt1äggvita1 1/2 dlkokosgrädde1röd chilifrukt
Lucys recept och inspiration för familjen och andra matglada
sea bass eller aborre. Skala och grovskiva ingefäran. Mixa vitlök, lök, ingefära, chili, nötter, vitpeppar, gurkmeja, salt och socker med en stavmixer eller matberedare