Häll över äggstanningen. Tillsätt zucchini, rivet citronskal, rosmarin, salt och peppar. Grädda mitt i ugnen ca 35 minuter eller tills äggstanningen har stelnat och har fin färg. 1 tsk rosmarin
Avsluta med repad rosmarin överst. 6 portioner ugnsomelett (räcker till flera på en buffé)1 squash, skivad på längden1 fänkålsstånd, skivat2 rödlökar, skivade6 ägg1 dl vispgrädde1 dl lagrad sveciaost, riven150 g fetaost, grovt smulad6 körsbärstomater, halveradeFärska rosmarinkvistarOlivoljaSalt och svartpeppar. Säng ugnsvärmen till 200 grader och häll äggstanningen över grönsakerna
Vispa till äggstanningen och häll över fyllningen, toppa med en ostskiva. 2 ägg1 ½ dl matlagningsgräddePepparSalt½ tsk Rosmarin½ tsk OreganoOstKavla ut pajdegen och tryck ut i formarna
Blanda ingredienserna till äggstanningen och häll sedan över hela lasagnen. 1/2 kruka färsk rosmarin. Ibland är jag för lat för att ta lidingöbanan en extra station till ICA och springer istället in på den lite för dyra T-jarlen på vägen ner till tunnelbanan efter jobbet, och tur är väl det
Vispa samman äggen med kesella, mjölk, rosmarin och salt. Grädda mitt i ugnen ca 30 minuter eller tills äggstanningen har stelnat och fått fin färg. 5 tsk rosmarin