Blanda kyckling och grillkrydda och lägg i pajskalet tillsammans med tomater och fetaost. Grädda i 40 minuter tills äggstanningen stelnat. 1 tsk chiligrillkrydda
Vispa sedan samman allt till äggstanningen och häll det över pajen. Grillkrydda. Grillkrydda. Grädda det i ca 20 minuter (tills äggstanningen har hårdnat)
(ev någon form av e-nummerstinn grillkrydda). (ev någon form av e-nummerstinn grillkrydda). Vispa ihop äggstanningen och häll den i formen, strö över osten och gratinera mitt i ugnen i ca 20-25 minuter
Slutligen hällde jag på äggstanning och ytterligare ett lager ost. Minns inte hur länge jag gräddade exakt – men tills pajen hade fått fin färg och äggstanningen stelnat
Häll äggstanningen över så mycket att du kan precis se den men inte så mycket att det täcker helt. Stek köttfärsen och smaka av den med salt och grillkrydda