Jag gjorde en somrig paj med färskpotatis och sparris. 300 g kokt färskpotatis. Häll äggstanningen över grönsakerna och grädda på 200 grader i ca 45 minuter. 300 g kokt färskpotatis
Låt färskpotatislådan svalna något innan servering. Grädda potatislådan i cirka 35 minuter eller tills äggstanningen stelnat. 12 - 16 kokta färskpotatisar, ca 600 gram
Häll äggstanningen i formarna. 300 g färskpotatisar. Tvätta potatisen och skär i små tärningar. Koka nätt och jämnt mjuka i lättsaltat vatten, cirka 5 minuter
Vispa äggstanningen och häll den över. 500 g färskpotatis. Pajbotten. arbeta ihop degen till pajbotten och tryck ut den i en pajform ca 24 cm i diameter
Vispa samman mjölk, ägg, mjöl och salt och häll äggstanningen över potatis- och baconblandningen. 500 gram kokt färskpotatis. 500 gram kokt färskpotatis