Lägg kyckling-och grönsaksfräset i pajskalet och häll över äggstanningen. Den är krämig, har perfekt sälta, goda grönsaker och dragon som är en av världens godaste kryddor enligt mig
Ställ in dem i mitten av ugnen och grädda ca 20 minuter, eller tills äggstanningen har stannat, de är krämiga inuti och har fått fin färg Deg. 1 tsk dragon
Tillsätt soja och smaka av med salt, peppar och dragon. Grädda pajen mitt i ugnen ca 35-40 minuter eller tills ytan har fin färg och äggstanningen har "stannat" Garnera eventuellt pajen med skinkrosor och någon grön örtkvist. 1 tsk dragon
Kycklingytterfile i dragonsås toppad med smörstekt spenat på en bädd sallad och rödlök. Hetta upp grädde och philadelphia, krydda med buljongtärning, dragon, salt och peppar, smaka av tills du fått ihop en god sås
Fyll skalet med fyllningen och häll på äggstanningen. Sänk värmen, tillsätt lök, vitlök och vitt vin, dragon, kycklingfond eller en halv buljongtärning
Mest när det gäller tid i ugn och mängden äggstanning. Idag slog vi till och gjorde en potatisterrin med västerbottenost, till det gjordes även en mycket enkel kyckling och lika enkel dragonsås