Garnera med laxrosor ochdill. Skölj och skär i skivor, och fräs i en stekpanna med smör. Bred ut blandningen över fyllningen med hjälp av en gummiskrapa
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
I bland köper vi på oss lite väl mycket lax och det kan då vara bra att baka en laxpaj. Laxpaj. Finhacka löken och fräs den i smör tillsammans med vitlök
Fräs spenaten till garneringen, pressa vitlök över och smaksätt ev med lite salt. Finfördela matfettet med en gaffel eller med fingertopparna till en smulig massa
Vi hade ost meddilloch persilja hemma i vår kyl men det går säkert att använda annan smak också, varför inte örter eller kanske vitlök - välj smak efter fyllning
Blanda smöret meddillenoch den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.