Att göra egen äggfrimajonäs är otroligt enkelt och snabbt, du är klar på två minuter. Mängden olja beror lite på hur tjock du vill ha din majonäs, ju mer olja desto tjockare blir den, men mer än 3 dl rekommenderar jag inte
Pressa vitlöken och blanda väl med majonäsen. 1 dl äggfrimajonäs. 1 dl äggfrimajonäs. Här är allt hemgjort, det tar inte speciellt lång tid om man brukar hänga i köket
Äggfrimajonäs. Äggfrimajonäs. Hej. Jag har en jätterolig nyhet (tycker jag i alla fall. ) jag kommer att samarbeta med Quorn i sommar som en av deras grillambassadörer under sommaren
Nedanstående recept kombinerar den franska varianten med vår svenska, kapris och senap i symbios med majonäs och yogurt samt dillen och gräslökens fräschör
1/2 – 3/4 dl äggfrimajonäs. Vill du ha en lite skarpare majonässmak tar du 3/4 dl majonäs, för en mild smak av majonäs räcker det med 1/2 dl. 1/2 – 3/4 dl äggfrimajonäs
Vispa ihop majonäs och grädde, tillsätt dill, senap och kryddor. 1,4 kg potatis1 knippe salladslök10 st cornichon (små saltgurkor)1/2 dl kapris2,5 dl majonäs (äggfri)1 1/2 dl havregrädde1 dl dill1 msk senapsalt och svartpepparSkala eller skrubba potatisen och koka den. 2,5 dl majonäs