Rör ihop äggulor, socker och maizena i en bunke. Lägg i smöret och rör tills det har smält. Tillsätt ett ägg i taget, vispa upp det lite innan det hälls i
Den här batchen bakade jag utan russin, men sådana kan man givetvis lägga till om man vill. Jag penslade dem med sockerlag och strödde över massor av strösocker efter gräddning också
* Smält smöret, låt svalna något* Smält chokladen i vattenbad och låt svalna något* Vispa ägg och socker riktigt pösigt* Rör långsamt i chokladen och vaniljsocker (lägsta hastigheten på vispen)* Blanda i vetemjölet och sist det smälta smöret
Vispa ägg, sukrin och salt pösigt, vispa länge så att det blir fluffigt. Smält smöret och låt svalna. Baka morotskaka utan vanligt socker och att testa en annan typ av söting än honung som jag alltid annars använder
Vispa äggulor, socker och Maizena vitt och pösigt. Häll försiktigt i den heta mjölkblandningen i äggen lite i taget, annars finns risk att äggen koagulerar och det blir äggröra
Rör ihop crème fraiche, ägg, socker, vaniljsocker och citronskalet till fyllningen. Lägg de halvtinade blåbären i en plastpåse tillsammans med potatismjölet
Tillsätt ett ägg i taget under fortsatt vispning. Rör smör och socker riktigt pösigt. Pudra över lite florsocker och servera mazarinerna tillsammans med en klick crème fraiche