Vispa ägg, rårörssocker och vaniljsocker riktigt ljust och pösigt och fluffigt. Häromdagen hjälptes Lilla I och jag åt att skörda de allra första krusbären för i år, och de hamnade i en lättgjord och god fika- eller efterrättskaka som är både glutenfri ochmjölkfri
Vi skulle ha haft den som en liten förrättsshot på påskbuffén, men i den allmänna villervallan med barnbarn som kravlade omkring och tjoade, ägg som skulle garneras, Jansson som skulle värmas och köttbullar som skulle stekas så glömde jag precis bort den
Rör i det lätt uppvispade ägget. Bestämde mig därför för att försöka exprimentera fram ett eget recept på glutenfria- ochmjölkfria pepparkakor som alla kan äta och tycka om
Vispa i kokosoljan, havregrädden, vattnet ochäggen, och vispa till en slät och klumpfri smet. I det inlägget kan du också få lite historisk förklaring till varför vi firar våffeldagen just idag