Strimlalövbiffen och bryn i omgångar i en stekpanna med smör. Salta och peppra och ställ åt sidan. Hacka lök och vitlök och fräs utan att det tar färg i en gryta med smör
(har du svamp i, steker du dem tillsammans med löken och paprikan). Häll i krossade tomater, låt puttra några mininnan du lägger ikikärtorna och sambal olek
Denna gång ryckte sous chef Saga in. I söndags kom jag på att jag hade en lammstek i frysen. Påsken är ju inte så långt borta så jag var inte sugen på att äta lammstek från Bjers igen, även om den är god
Tänk att kunna sitta ute i trädgården och äta lunch den sista september - är det inte underbart. Ännu underbarare blir det om lunchen består av Lottas fantastiskt goda lammgryta, full av grönsaker och kryddiga smaker
Detta är en klassisk rätt som görs i många länder i Mellanöstern som Irak, Marocko och Algeriet. Djej wo batata- En Libanesisk gryta som tillagasi långpanna och som i all sin enkelhet är så himla god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.