Skär av toppen på wienersemlan och gröp ur botten. Eftersom jag inte orkar baka vettiga semlor i år så delar jag med mig av 2014 recept på Wienersemla, min egen favorit
Idag har det mest snurrat på. Var på jobbet i vanlig tid i morse efter att ha lämnat finaste M på skolan där han lycklig återfann sin kontaktbok som varit på rymmen sen igår
Tänk så fint det hade suttit med en blandning av en wienersemla och en croissant. Hur mår vi idag då. Jo, trött, bakis, slö och väldigt sugen på cremlor
I dag vill vi i stället veta om vi ska köpa med oss en wienersemla, en lemon curd-semla, tiramisusemla, en liten semmelkrans, eller en hel semmeltårta, en banansemla, vaniljsemla, chokladsemla, en dubbel semla med extra allt, eller bara en vanlig, dödlig en – med florsocker, utan florsocker, extra florsocker eller med mandelspån
Har du någonsin prova Wienersemla. Vi gjorde vår wienersemla genom att köpt smördeg i affären (OBS kolla så att den verkligen innehåller smör), gräddade den och fylld den med Dulce de leche blandat med mandelmassa
Mera semlor, mera semlor, mera semlor. del 2. 4 februari 2015, 16. 01. Ska försöka slutföra gårdagens mål med att överösa er med semlor och recept på dem samt fyllningar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.