Whiskyflamberad fläskfilé med pepparsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 kilo fläskfilé
  • gärna av stor filé
  • 1 1/2-2 tsk salt
  • 3-4 krm nymald vitpeppar
  • 2-3 msk smör till stekning
  • 1 dl whisky till flambering
  •  
  • Pepparsås
  • 1 msk smör
  • 1½-2 tsk grovkrossad vitpeppar
  • 3-4 msk mycket finhackad lök
  • 3 msk kalvfond
  • 1 burk creme fraiche
  • för matlagning
  • 4-5 dl vispgrädde
  • 3 tsk kinesisk soja
  • Salt efter smak
  •  
  • Tillbehör
  • 8 portioner kokt ris (kokt enligt beskrivning på paketet)
  • 2 paket fryst grön sparris
  • á 250 g
  • 1 kg minimorötter
  • 3-4 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.