Vitlöksspäckad helgrillad fläskfile med pepparsås och ugnsrostade potatishalvor
Skolkocken
Skolkocken
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 portioner
  • 800-100 gram fläskfilé
  • 3 st vitlöksklyftor
  • salt och peppar
  • 69 grader
  • 20-25 minuter
  • Pepparsås
  • 4 portioner
  • 1 msk smör
  • 1 st finhackad schalottenlök
  • 1 tsk pepparmix
  • 1 msk cognac
  • 1 dl vatten
  • 1 msk kalvfond
  • 3 dl vispgrädde
  • 0,5 tsk salt
  • 4 port
  • 800 gram medelstora potatisar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk torkad timjan

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.